Norsk Svenska English
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Bryllup i Spania

Hvis du skal gifte deg i utlandet så bør du definitivt vurdere Spania som et alternativ til den største dagen i ditt liv. Det å velge et bryllup i Spania har flere fordeler foruten at det sannsynligvis blir godt vær på bryllupsdagen din. Som regel er det billigere å arrangere et bryllup i Spania enn i Norge og flere hoteller tilbyr full pakke med både vielse, underholdning, bespisning, diskotek/bar og selvsagt overnatting for brudeparet og gjester. Det finnes et stort miljø av fastboende nordmenn og andre skandinaver i Spania og mange av disse driver egne bedrifter som retter seg spesielt mot den skandinaviske kundegruppen i Spania. Dette gjør at du finner mange tjenester tilgjengelig på norsk og andre skandinaviske språk i Spania, slik som blomsterforretninger, restauranter, fotografer og til og med egne bryllupsarrangører.

Bryllupslokaler i Spania

Bryllup i SpaniaNår det gjelder valg av lokale for ditt bryllup så har du mange alternativer å velge mellom. Du kan selvsagt ha ditt bryllup i en av de mange sjømannskirkene som finnes i Spania, eller du kan bruke et av de mange hotellene som arrangerer bryllup i Spania. Spania er rik på historie og det finnes mange flotte historiske byggverk slik som gamle slott, borger, herregårder og andre flotte plasser som kan leies til bryllup. Enkelte slott og gamle herregårder i Spania er omgbygd til flotte hotell beliggende i vakre omgivelser som er perfekte til en romantisk bryllupsfeiring.

Arrangere bryllup i Spania

Selvsagt finnes det også bryllupsarrangører i Spania som spesialiserer seg på utlendinger som skal gifte seg i Spania. Fordelen med å bruke en bryllupsarrangør er at de har et stort nettverk av leverandører slik at du med enkelhet kan finne et egnet lokale, mat, musikk og alt det andre som du behøver for å få et perfekt bryllup i Spania. På denne måten sparer du tid, og du får umiddelbar tilgang til det alle alternativene som finnes når du skal arrangere bryllup i Spania.

Bryllupsfotografer i Spania

Overalt der det bor nordmenn i Spania finnes det også norske bedrifter. Både på Costa del sol og på Costa Blanca finnes det norske og skandinaviske fotografer som blant annet tilbyr fotografering under ditt bryllup i Spania.

Mat til Bryllupet

Bryllupsmat i SpaniaSpania kalles ofte for Europas kjøkkenhage. En stor del av all frukt og grønnsaker som omsettes i Norge produseres nettop i Spania. Den gode tilgange på råvarer gjør at Spania har et meget spennende kjøkken der det brukes mye sjømat, lam og svinekjøtt og krydringen er inspirert av den Arabiske kulturarven, noe som gjør at du kan få en stor variasjon av mat til ditt bryllup i Spania.
comments powered by Disqus

Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2020 Megafon