Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Utdannelse  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Leiligheter til salgs i Spania

Se leilighetene som vi fant
Andre Johnsen, megafon.net Publisert 29.09.2012

Vi har sett på et lite utvalg av leiligheter til salgs i Spania og funnet mange godbiter. På Finn ligger det for øyeblikket mer enn 2400 leiligheter til salgs i Spania og på Kyero finnes det mer enn 59.000. Det er med andre ord mye å velge mellom. På grunn av geografi og befolkningstetthet er det ofte store forskjeller på leilighetene som er til salgs i de ulike byene i Spania. For å gjøre det enklere å lete bør man kontakte en eiendomsmegler som har god lokalkunnskap om det området som man ønsker å bo i. Da kan man få en pekepinn på hvilke byer og bydeler det er interessant å se etter leiligheter.

Klikk her for å se alle våre boliger til salgs i Spania...

Leilighet i Spania har flere betydninger. I Spania finner du betegnelsen Penthouse som er en leilighet som ligger på toppen av en blokk. Selve leiligheten er ofte ikke så stor men leiligheten disponerer som regel hele takterassen for seg selv og et Penthouse har derfor som regel et meget stort uteareale. I den andre enden av skalaen finner du Studio som er en hybel eller evt en leilighet med et lite soverom. Disse ligger som oftest langs strandpromenaden og er populære som utleieobjekter til ferieturister.

Leiligheter til Salgs i Marbella

Leilighet til Salgs i Marbella I Marbella finnes det mange luksusleiligheter og leiligheter av høy standard. Vi fant en leilighet til salgs i Marbella i området Elviria. Leiligheten har sjøutsikt og havutsikt, er på 116m2 og selges av Residencia Estates for 249.000€. Det er en moderne og meget romslig leilighet som selges møblert med fullt utstyrt kjøkken, alarmsystem, aircondition og elektriske persienner.

Leiligheten har blant annet 2 soverom, 2 bad, 40m2 terasse og aircondition. I borettslaget er det felles svømmebasseng og hage. Leiligheten finnes på www.residenciaestates.com

Leiligheter til Salgs i Fuengirola

Leilighet til Salgs i Fuengirola Leiligheten med den flotteste utsikten fant vi i Fuengirola i bydelen Los Pacos som er et barnevennlig område. Leiligheten har utsikt over både havet og over store deler av Costa del Sol noe som gir en fantastisk frihetsfølelse.

Leiligheten er ny og har et boareal på 94m2 og koster 151.400€. Den har 2 soverom, 2 bad, terasse og parkeringsplass. I borettslaget finnes det felles utearealer med hage, svømmebasseng, pade-bane og er av meget høy standard. Det tar 5 minutter å kjøre ned til stranden og byen. Vi har sett leiligheten og anbefaler deg å se utsikten med egne øyne.
Leiligheten finnes på william-properties.com

Leilighet til Salgs på Riviera del Sol

Leiligheter til Salgs i Mijas Costa

Den billigste leiligheten vi fant til salgs i denne omgang ligger på Mijas Costa mellom Fuengirola og Marbella i et områd som heter Riviera del Sol. Leiligheten er på 70m2 og koster kun 85.000€.

Leiligheten har to soverom, terasse og i borettslaget er det felles utearealer med hage, svømmebasseng og barnebasseng. Leiligheten ligger i gangavstand fra butikker, restauranter og stranden. Leiligheten finnes på www.asapettersson.com  Leilighet i Mijas Pueblo med blomster
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon