Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Utdannelse  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Hus til salgs i Spania

Vi fant disse flotte husene til salgs i spania
Andre Johnsen, megafon.net Publisert 29.09.2012

Vi har sett på et lite utvalg av hus til salgs i Spania og funnet mange godbiter. På Finn ligger det for øyeblikket mer enn 2300 hus til salgs i Spania og på Kyero finnes det mer enn 54.000. Det er med andre ord mye å velge mellom. På grunn av geografi og befolkningstetthet er det ofte store forskjeller på hus som er til salgs i de ulike byene i Spania. For å gjøre det enklere å lete bør man kontakte en eiendomsmegler som har god lokalkunnskap om det området som man ønsker å bo i. Da kan man få en pekepinn på hvilke byer og bydeler det er interessant å se etter hus.

Hus i Spania har flere betydninger. I Spania finner du betegnelsen Penthouse som ikke er et hus men en leilighet som ligger på toppen av en blokk. Du slipper egentlig naboer og selv om leiligheten ofte ikke er så stor så disponerer man som regel leiligheten hele takterassen for seg selv og et Penthouse har derfor som regel et meget stort uteareale. Videre har du Finca som er et frittstånde hus i et landlig område. Townhouse er et rekkehus som eventuelt kan ligge i et borettslag. Villa er en vanlig enebolig som ikke er bygget sammen med andre hus.

Klikk her for å se alle våre boliger til salgs i Spania...

Hus til Salgs i Marbella

Hus til Salgs i Marbella I Marbella finnes det mange luksusvillaer og hus av høy standard. En av de mest spektakulære er en villa til nedsatt pris i Elviria. Det er utsikt til havet og fjellene og er på 202m2 med 723m2 tomt. Villaen selges av Residencia Estates for 659.000€. Det er et moderne og meget romslig hus som selges møblert med fullt utstyrt kjøkken, alarmsystem, aircondition og elektriske persienner.

Huset har blant annet 3 soverom, 3 bad, solrike terasser og badstue. I hagen er det svømmebasseng, appelsintrær og sitrontrær. Huset finnes på www.residenciaestates.com

Hus til Salgs i Fuengirola

Hus til Salgs i Fuengirola

Huset med den flotteste utsikten fant vi i Fuengirola i bydelen Torreblanca. Huset har utsikt over både havet og oppover mot fjellene noe som gir en fantastisk frihetsfølelse.

Huset er nytt og har et boareal på 150m2 og koster 236.000€. Det har 3 soverom, 3 bad, terasse, takterasse, boblebad, 2 parkeringsplasser og grill. I borettslaget finnes det felles utearealer med hage. Det tar 5 minutter å gå ned til stranden. Vi har sett huset og anbefaler deg å se utsikten med egne øyne. Huset finnes på william-properties.com

Hus til Salgs på Riviera del Sol

Hus til Salgs i Mijas Costa

Den billigste huset vi fant til salgs i denne omgang ligger på Mijas Costa mellom Fuengirola og Marbella i et område som heter Riviera del Sol. Huset er på 70m2 og koster kun 85.000€.

Huset har to soverom, terasse og i borettslaget er det felles utearealer med hage, svømmebasseng og barnebasseng. Huset ligger i gangavstand fra butikker, restauranter og stranden. Huset finnes på www.asapettersson.com  Hus i Mijas Pueblo med blomster
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon