Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Eiendomsmegler i Orihuela

Her kan du kjøpe eller selge bolig i Orihuela
Andre Johnsen, megafon.net  

Orihuela Costa, som grenser til Torrevieja, består av en rekke bykjerner og populære strandområder. Orihuela kan tilby rene og fine strender og stille boligområder utenfor Torrevieja er en av de aller mest populære stedene for Nordmenn å kjøpe bolig i Spania. Det finnes mange boliger å velge mellom og du bør sette deg litt inn i de forsjellige delene av Orihuela før du bestemmer deg for hvor du vil kjøpe bolig i Orihuela. Skal du kjøpe eller selge bolig i Orihuela kan det være greit å bruke en megler som har kjennskap til det norske markedet i Orihuela. Vi viser her en oversikt over noen eiendomsmeglere i Orihuela som jobber mot det norske markedet. De fleste av disse snakker et eller annet skandinavisk språk, og alle sammen snakker engelsk.

Klikk her for å se alle våre boliger til salgs i Orihuela...

Orihuela har kort reisetid sammenlignet med mange andre destinasjoner og nordmenn blir aldri lei av å reise til dette vakre, solfylte landet. Orihuela ligger midt mellom flyplassene i Alicante og Murcia. Boligprisene i Spania har falt som en sten siden finanskrisen slo til og bare de siste 12 månedene har boligprisene i Spania falt med 12% i gjennomsnitt. Ved middelhavskysten har boligprisene falt 8% i samme periode. Siden toppen har prisene falt mellom 20 og 50 prosent.

 
Dersom du skal kjøpe bolig i Orihuela anbefales det å reise ned for å leie en bolig i Orihuela i periode først slik at man blir kjent med de ulike bydelene og finner ut hvor man vil trives best. De fleste eiendomsmeglere i Orihuela driver også med utleie.

Nyhet: Få boligprospekter tilsendt direkte fra eiendomsmeglerne. Les mer...

Casas & Bostad, eiendomsmegler i Torrevieja

Casas & Bostad er et eiendomsfirma på Costa Blanca Syd i området Orihuela Costa og Torrevieja. De har mange flotte hus og leiligheter till salgs. Alt fra rimelige leiligheter til luksusboliger. De prater Norsk, Svensk, Dansk, Engelsk og Spansk!
Tlf: (+34) 633 606 771
Mob: (+34) 622 793 505
www.casas-bostad.com

Costa Blanca Sales, eiendomsmegler i Orihuela Costa

Costa Blanca Sales er en stor eiendomsmegler i Orihuela som har god kjennskap til boligmarkedet i Orihuela og Torrevieja. Espen er norks og guider deg gjennom hele kjøpsprosessen sammen med sitt team av erfarne medarbeidere. Kontoret deres ligger i Campoamor I Orihuela Costa.
Tlf: +47 950 250 34

HJW eiendom

HJW eiendom drives av Hilde Jeanette Weflen som har mange års erfaring med boliger i Torrevieja og Orihuela Costa. De har et stort utvalg av boliger i Torrevieja og også i området rundt Orihuela Costa.
Mob: (+34) 639 689 651

Elicasa

Elicasa er en skandinavisk eiendomsmegler i Torrevieja som har mange års erfaring innen bransjen. De kjenner det skandinaviske markedet godt og har tilgang til et stort utvalg av boliger til salgs i Torrevieja og Orihuela Costa. I tillegg til salg av bolig hjelper de også kundene med utleie av boligen.
Tlf: (+34) 965 71 26 57
Mob: (+34) 622 31 82 82

Marsol

Er en av de største eiendomsmeglerne i Torrevieja. De har 6 kontorer og har et stort utvalg av boliger til salgs over hele Costa Blanca, også i Rojales og Alfaz del Pi. De har lang erfaring i bransjen og har god kunnskap om hva slags typer boliger nordmenn er på jakt etter. De har også en norsk representant i Oslo i Norge som du kan møte dersom du ønsker det.
Tlf: (+34) 965 71 53 59
Tlf i Norge: (+47) 45 26 63 73


Eiendomsmegler i Torrevieja

Bolig i Spania som investeringsobjekt

På grunn av korrupsjonskandalene som har blitt rullet opp i Spania de siste årene har mange boliger i Spania blitt oppført ulovlig i områder som ikke var regulert for boligutbygging. Det ble nylig vedtatt at disse boligene ikke vil få nye byggetillatelser i fremtiden. Det vil si at man hverken kan bygge ut eller bygge om disse boligene, kun grunnleggende vedlikehold vil bli tillatt. Disse boligene har derfor en vesentlig lavere markedsverdi og er ikke egnet som investeringsobjekter.

Ved kjøp av bolig i Spania bør man derfor bruke en seriøs eiendomsmegler som kjenner til de lokale forholdene og som kan hjelpe deg med å finne en bolig som det er mulig å selge videre med gevinst ved en senere anledning. Skal du kjøpe bolig i Spania som et investeringsobjekt bør du ha et perspektiv på minst 5 til 10 år.

Mange entreprenører har også problemer med å selge nyoppførte boliger i Spania, fordi utvalget og prisene er så bra på brukte boliger. Derfor vedtok spanske myndigheter høsten 2011 å redusere momsen ved kjøp av ny bolig fra 8 til 4 prosent på denne type boliger i håp om å stimulere markedet for nyoppførte boliger.

Formaliteter ved kjøp av bolig i Spania

Dersom du bruker en megler som ikke har sitt hovedsete i Norge dekkes ikke denne megleren av norsk lovgivning, og behøver ikke å stille finansielle garantier. I slike tilfeller er det lurt å forsikre seg om at en advokat blir tatt med i kjøpsprosessen eller stille med egen advokat. Det finnes en rekke norske advokater i Spania som har spesialisert seg på kjøp og salg av bolig i Spania.

Ved kjøp av bolig i Spania må man regne med et tillegg på mellom 11 og 13 prosent av kjøpsverdien for å dekke skatter og avgifter og honorar til advokat. Man bør også være klar over at dersom prisen på boligen selges langt under markedsverdi kan myndighetene etterprøve og kreve skatter for forventet markedsverdi i stedet for den salgsverdien som kjøper og selger har blitt enige om.

 
Leilighet i Mijas Pueblo med blomster

Norsk eiendomsmegler i Torrevieja

Det finnes mange norske eiendomsmeglere i Torrevieja, eller eiendomsmeglere som snakker norsk. Du kan velge å bruke en Spansk eiendomsmegler dersom du ønsker og disse gjør akkurat sammen jobben som de norske. Såfremt megleren følger lover og regler i Spania og du kan kommunisere med megleren så er det ingen grunn til å velge megler ut i fra språkpreferanse.
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon