Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Leiebil  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Eiendomsmegler i Malaga

Her kan du kjøpe eller selge bolig i Malaga
Andre Johnsen, megafon.net  

Malaga, eller Costa del Sol som det ofte kalles, er en av de aller mest populære stedene for Nordmenn å kjøpe bolig i Spania. Til provinsen Malaga regnes de populære byene Marbella, Calahonda, Fuengirola, Benalmadena, Nerja med flere. Skal du kjøpe eller selge bolig i Malaga kan det være greit å bruke en megler som har kjennskap til det norske markedet i Malaga. Vi viser her en oversikt over eiendomsmeglere i Malaga som jobber mot det norske markedet. De fleste av disse snakker et eller annet skandinavisk språk, og alle sammen snakker engelsk.

Klikk her for å se alle våre boliger til salgs i Malaga...

Spania har kort reisetid sammenlignet med mange andre destinasjoner og nordmenn blir aldri lei av å reise til dette vakre, solfylte landet. Boligprisene i Spania har falt som en sten siden finanskrisen slo til og bare de siste 12 månedene har boligprisene i Spania falt med 12% i gjennomsnitt. Ved middelhavskysten har boligprisene falt 8% i samme periode. Siden toppen har prisene falt mellom 20 og 50 prosent.

 

Nyhet: Få boligprospekter tilsendt direkte fra eiendomsmeglerne. Les mer...

Eiendomsmeglere i Fuengirola, Malaga

Eiendomsmegler i Fuengirola

La Villa Realty, Fuengirola

La Villa Realty er en skandinavisk eiendomsmegler med inngående kjennskap til eiendomsmarkedet på Costa del Sol. De tilbyr personlig service til hver enkelt kundene og guider kunden gjennom hele kjøps- eller salgsprosessen. De tilbyr også andre tjenester gjennom sitt nettverk slik som advokat, regnskapsfører, interiørdesigner med mer.
Les mer: Ny skandinavisk megler på Costa del Sol
Tel: (+34) 951 239 777
Mob: (+34) 665 739 097
Web: lavillarealty.com

Home International

Home International er et eiendomsmeglerfirma med fokus på salg av eiendommer langs Costa del Sol. Alle som jobber på Home International har minst 10 års erfaring i kysten og snakker flytende svensk, engelsk og spansk.
Mob: (+34) 665 739 097

Andersen og Andersen Estates

Andersen og Andersen Estates er en dansk eiendomsmegler i Fuengirola som har boliger over hele Costa del Sol, fra Benalmadena til Marbella.
Tlf: (+34) 952 198 641
Mob: (+34) 660 453 331

Imperial Estate

Imperial Estate er en kvalifisert og erfaren eiendomsmegler i Fuengirola som tilbyr en komplett tjeneste med et personlig preg. De har blant annet boliger i to av de mest ettertraktede områdene for Skandinaver i Fuengirola som er er Pueblo Lopez og Pueblo Lucia. Tlf: (+34) 952 66 49 66
Mob: (+34) 656 815 699

Homes

Homes er en skandinavisk eiendomsmegler i Fuengirola som har boliger over hele Costa del Sol, fra Benalmadena til Marbella. Homes hjelper sine kunder i alle faser på veien til en vellykket boligkjøp. De ansatte snakker svensk og engelsk og har inngående kjennskap til boligmarkedet på Costa del Sol.
Tlf: (+34) 952 463 861
Mob: (+34) 610 530 733

Åsa Petterson

Åsa Petterson er en svensk eiendomsmegler i Fuengirola som har spesialisert seg på Fuengirola, Mijas Costa og Benalmadena.
Tlf: (+34) 952 59 31 32
Mob: (+34) 609 30 32 82

Casaeva

Casaeva er en svensk eiendomsmegler i Fuengirola med personale som snakker norsk. De har et stort utvalg av boliger til salgs over hele Costa del Sol. De har lang erfaring i bransjen. Jan har bodd i Norge og har god kunnskap om hva slags typer boliger nordmenn er på jakt etter. De samarbeider med flere andre melgere i Costa del Sol og har derfor tilgang på mange boliger.
Tlf: (+34) 952 47 00 32

Eiendomsmegler i La Cala, Malaga

Windsor Consultants

Windsor Estates var den første eiendomsmegleren i La Cala og har derfor stor tilgang til mange boliger i La Cala de Mijas. De ansatte er fra England og Skottland og har inngånde kunnskap om boligmarkedet i La Cala.
Tlf: (+34) 95 249 21 16
Mob: (+34) 663 790 594

Eiendomsmegler i Calahonda, Malaga

Innovative Property Spain

IPS er en eiendomsmegler i Calahonda som er spesialister på boliger som er overtatt av bankene. De har kontakt med alle bankene på Costa del Sol og selger mange flotte boliger på Costa del Sol til en billig penge, også boliger som blir solgt på tvangsauksjon. De ansatte er skandinaver.
Mob: (+34) 635 54 54 51

Start Group

Start Group er en eiendomsmegler i Calahonda med skandinaviske ansatte. Start Group har mer enn 400 boliger til salgs mellom Fuengirola og Marbella. og hjelper deg fra start til slutt!
Tlf: (+34) 952 90 48 90

Eiendomsmegler i Marbella, Malaga

Residencial Estates

Residencial Estates er en eiendomsmegler i Marbella med kontor i Elviria. De har spesialisert seg på Marbella, Nueva Andalucia og Puerto Banus, og selger veldig mye luksusboliger. De ansatte er av forskjellige nasjonaliter, blant annet norske.
Tlf: (+34) 952 85 00 01

Arden Estates

Arden Estates er en eiendomsmegler i Marbella med norske ansatte. De har også en norsk representant med kontor i Oslo. Kontoret i Spania ligger i C.C Elviria
Tlf: (+34) 952 831 204
Mob: (+34) 654 587 977
Norsk nr: (+47) 911 56 663


Eiendomsmegler i Malaga

Bolig i Spania som investeringsobjekt

På grunn av korrupsjonskandalene som har blitt rullet opp i Spania de siste årene har mange boliger i Spania blitt oppført ulovlig i områder som ikke var regulert for boligutbygging. Det ble nylig vedtatt at disse boligene ikke vil få nye byggetillatelser i fremtiden. Det vil si at man hverken kan bygge ut eller bygge om disse boligene, kun grunnleggende vedlikehold vil bli tillatt. Disse boligene har derfor en vesentlig lavere markedsverdi og er ikke egnet som investeringsobjekter.

Ved kjøp av bolig i Spania bør man derfor bruke en seriøs eiendomsmegler som kjenner til de lokale forholdene og som kan hjelpe deg med å finne en bolig som det er mulig å selge videre med gevinst ved en senere anledning. Skal du kjøpe bolig i Spania som et investeringsobjekt bør du ha et perspektiv på minst 5 til 10 år.

Mange entreprenører har også problemer med å selge nyoppførte boliger i Spania, fordi utvalget og prisene er så bra på brukte boliger. Derfor vedtok spanske myndigheter høsten 2011 å redusere momsen ved kjøp av ny bolig fra 8 til 4 prosent på denne type boliger i håp om å stimulere markedet for nyoppførte boliger.

Formaliteter ved kjøp av bolig i Spania

Dersom du bruker en megler som ikke har sitt hovedsete i Norge dekkes ikke denne megleren av norsk lovgivning, og behøver ikke å stille finansielle garantier. I slike tilfeller er det lurt å forsikre seg om at en advokat blir tatt med i kjøpsprosessen eller stille med egen advokat. Det finnes en rekke norske advokater i Spania som har spesialisert seg på kjøp og salg av bolig i Spania.

Ved kjøp av bolig i Spania må man regne med et tillegg på mellom 11 og 13 prosent av kjøpsverdien for å dekke skatter og avgifter og honorar til advokat. Man bør også være klar over at dersom prisen på boligen selges langt under markedsverdi kan myndighetene etterprøve og kreve skatter for forventet markedsverdi i stedet for den salgsverdien som kjøper og selger har blitt enige om.

 
Leilighet i Mijas Pueblo med blomster

Norsk eiendomsmegler i Fuengirola

Det finnes mange norske eiendomsmeglere i Fuengirola, eller eiendomsmeglere som snakker norsk. Du kan velge å bruke en Spansk eiendomsmegler dersom du ønsker og disse gjør akkurat sammen jobben som de norske. Såfremt megleren følger lover og regler i Spania og du kan kommunisere med megleren så er det ingen grunn til å velge megler ut i fra språk.
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Reise Bolig Nettstedkart Privacidad Annonsere Kontakt oss  
Copyright 2008 - 2019 Megafon