Norsk Svenska English
Megafon
Costa Blanca, Spania  Costa del Sol, Spania  Gran Canaria, Spania
  Startside  |  Utdannelse  |  Jobb  |  Bo i Spania  |  Tjenester  |  Bolig  |  Golf  |  Bedrifter  |  Torget  |  Nyheter

Bolig til salgs på Gran Canaria

Vi fant disse flotte husene til salgs på Gran Canaria
Andre Johnsen, megafon.net Publisert 25.01.2013

Vi har sett på et lite utvalg av boliger til salgs på Gran Canaria og funnet mange godbiter. På Finn ligger det for øyeblikket mer enn 600 boliger til salgs på Gran Canaria og på Kyero finnes det mer enn 1.300. Det er med andre ord mye å velge mellom. På grunn av geografi og befolkningstetthet er det ofte store forskjeller på hus som er til salgs i de ulike byene på Gran Canaria. For å gjøre det enklere å lete bør man kontakte en eiendomsmegler som har god lokalkunnskap om det området som man ønsker å bo i. Da kan man få en pekepinn på hvilke byer og bydeler det er interessant å se etter hus.

Bolig på Gran Canaria har flere betydninger. I Spania finner du betegnelsen Penthouse som ikke er et hus men en leilighet som ligger på toppen av en blokk. Du slipper egentlig naboer og selv om leiligheten ofte ikke er så stor så disponerer som regel leiligheten hele takterassen for seg selv og et Penthouse har derfor som regel et meget stort uteareale. Videre har du Finca som er et frittstånde hus i et landlig område. Townhouse er et rekkehus som eventuelt kan ligge i et borettslag. Villa er en vanlig enebolig som ikke er bygget sammen med andre hus.

Klikk her for å se alle våre boliger til salgs i Spania...

Hus til Salgs på Gran Canaria

Det finnes mange luksusvillaer og hus til salgs på Gran Canaria av høy standard. En av de mest spektakulære er en villa til nedsatt pris i MasPalomas. Den ligger like ved stranden er på 430m2 med 676m2 tomt. Huset selges for 1,049.300. Det er et moderne og meget romslig hus som selges møblert med fullt utstyrt kjøkken, solarium og 6 parkeringsplasser. Perfekt til utleie.

Huset har blant annet 4 soverom, 5 bad og solrike terasser. I hagen er det svømmebasseng. Huset finnes på www.kyero.com

Leilighet til salgs på Gran Canaria

Den billigste boligen på Gran Canaria som vi har funnet på kyero ligger i puerto Rico, der vi fant en leilighet til salgs på Gran Canaria for kun 50.000 euro. Det er et studio i et boligkompleks med svømmebasseng, mini-marked, restaurant og resepsjon. Komplekset ligger like ved stranden. kyero.com

  Hus i Mijas Pueblo med blomster
Anything's possible if you've got enough nerve - J. K. Rowling
Linker Nyheter Bolig Nettstedkart Annonsere Kontakt oss      
Copyright 2008 - 2019 Megafon