Madrid   Barcelona

Informasjon til annonsører

Megafon Media Solutions er en samling av spesialiserte websider med smarte markedsføringsløsninger som gir annonsører muligheten til å nå ut til de riktige kundene.

Annonsere i Spania

Hvis du skal annonsere i Spania er det viktig at du velger noen markedsføringskanaler som faktisk blir brukt av dine kunder. Megafons lesere har en høy gjennomsnittlig besøkstid, noe som betyr at våre besøkere leser informasjonen som vi publiserer og at de finner den nyttig. Ved å annonsere i våre artikler om Spania blir dine annonser sett.

Megafon har vært online siden 2008 og har en høy ranking hos Google på søk relatert til å bo i Spania, flytte til Spania og jobb i Spania. Mange av våre besøkende bruker megafon.net som en informasjonskilde før de flytter til Spania og fortsetter å bruke oss etter at de har flyttet til Spania. Gjennom årenes løp har megafon.net blitt kjent som en pålitelig informasjonskilde om å bo i Spania. Skal du annonsere i Spania kan det være lurt å starte din merkevarebygging allerede før dine nye kunder flytter til Spania og det gjør du enkelt og effektivt på megafon.net.

Våre wesider er som følger:
www.megafon.net - Bo i Spania, jobb i Spania, tjenester i Spania, eiendom i Spania & utdanning i Spania
basicspanishclasses.com - Spanskkurs i Spania
www.spaniensemesterbostad.com - Bolig til leie i Spania, rettet mot Skandinaviske leietakere. Hvis du har en bolig til leie i Spania kan du enkelt nå ut til Skandinaviske leietakere her.

Ingen oppblåst statistikk

Vi lover at vi aldri blåser opp vår brukerstatistikk. Vi leverer alltid det som vi lover.

For tiden har megafon.net mer enn 28.000 brukere hver måned som generer mer enn 82.000 sidevisninger pr måned.

Flertallet av våre lesere befinner seg i Spania, Norge, Sverige, og UK.

Annonsere ledige stillinger i Spania

Mange av våre lesere er på utkikk etter en jobb i Spania, så hvis du har en ledig stilling, ikke nøl med å publisere den her. Den blir sett.

Jo mer annonsering jo bedre

Når du er på jakt etter nye kunder bør du alltid bruke flere markedsføringskanaler samtidig. Alle mennesker er forskjellige og derfor bruker alle ulike strategier for å finne informasjon på internett. Ved å annonsere på ulike kanaler samtidig når du helt enkelt ut til flere kunder.

Det viser seg også at dersom en kunde allerede har sett annonsen din et annet sted på nett eller på papir, så er det større sannsynlighet for at kunden kjøper noe når han ser annonsen din igjen. Derfor er det sånn at ved å annonser på flere kanaler samtidg får du mer igjen for alle dine dyrebare annonser.

Hvis du allerede bruker en markedsføringskanal som du er fornøyd med så vet du jo at markedsføring fungerer. Dersom du fortsatt ønsker flere kunder, så kan vi hjelpe deg med det.Hvorfor annonsere her?

I tillegg til tradisjonell annonsering tilbyr vi også redaksjonell omtale av din bedrift. En redaksjonell omtale vil normalt sett også inneholde en link til din webside.

Vår webside er ryddig og oversiktlig. I stedet for å fylle opp websidene med annonser som konkurrerer om leserens oppmerksomhet, vil leseren som regel kun se 1 eller 2 annonser av gangen. Hvis annonsen er relevant til artikkelen som den har blitt plassert i så er det større sannsynlighet for at kunden klikker på annonsen.

Vi skriver om mange ulike emner som er relatert til Spania og ved å velge den beste plasseringen for din annonse får du et bedre resultat. Hvis din annonse ikke passer inn i noen av våre artikler eller kategorier skriver vi mer enn gjerne en artikkel som er egnet.

Annonseplassene

Som en tommelfingerregel har vi to annonseplasser for hver artikkel. Toppbanner og sidebanner.

Annonsere boliger til salgs i Spania.

Når det gjelder ”Boliger til salgs” finnes det noen flere annonseplasser. I tillegg til toppbanneren har vi også en netboard 468x400 som dominerer artikler om eiendom. Denne banneren har vist seg å være meget effektiv når det gjelder CTR.

Vi har også en dataabase med eiendommer til salgs der du kan annonsere et ubegrenset antall boliger. Prisen for disse annonsene er 30€ for 3 måneder og inkluderer oversettelse til svensk og engelsk som utføres av en person, dvs ikke maskinoversettelse. Kontakt oss for pakkepriser dersom du skal legge ut 10 annonser eller flere. Disse annonsene er søkemotoroptimaliserte og blir fanget opp av Google ca 1 måned etter at de er publisert.

Eksempler på annonser

Golf - redaksjonell omtale i dedikert artikkel samt banner

Eiendomsmegler - redaksjonell omtale i dedikert artikkel

Forsikring - redaksjonell omtale - dedikert artikkel

Internett i Spania - kort redaksjonell omtale og banner

Forsikring i Spania - kort redaksjonell omtale og banner

Møbler i Spania - kort redaksjonell omtale

Restauranter i Spania - kort redaksjonell omtale

Shopping i Fuengirola, Spania - kort redaksjonell omtale og omtale av produkter

Bedriftskatalog - matbutikk

Bedriftskatalog - frisør

Bedriftskatalog - Norsk TV

Bedriftskatalog - Internett

Banner - Tjenester - sidebanner

Banner Toppbanner og sidebanner - by

Eksempler på Google søk med høy rangering

Megafon.net har en meget høy rangering på en rekke google-søk som er relevant for skandinaver som søker informasjon om Spania. Google bruker mer enn 200 ulike faktorer for å vurdere viktigheten av en nettside. Vi jobber hele tiden målbevisst med å skaffe høyest mulig rangering på google, slik at du som bedrift skal slippe å leie inn spesialkompetanse på dette feltet. Eksempler på norske google-søk der megafon.net rangerer høyt:

"Bolig til salgs i Spania"

"Eiendomsmegler i Spania"

"Bolig til salgs i Torrevieja"

"Eiendomsmegler torrevieja"

"Bolig Marbella"

"eiendomsmegler marbella"

"Bolig Fuengirola"

"eiendomsmegler fuengirola"

"Tannlege i Spania"

"norsk lege i spania"

"internett i Spania"

"shopping i Fuengirola"

"shopping i Torrevieja"

"restauranter alfaz del pi"

"restauranter i torrevieja"

"restauranter i fuengirola"

"Bo i Spania"

"Flytte til Spania"

"jobb i spania"

Priser og betingelser

Alle våre annonser er priset pr annonseperiode. Vi tilbyr ikke CPO eller CPC kampanjer via megafon.net foruten via 3. parts leverandører.

Linker. Vi selger ikke dofollow-linker.

Bannere kan være i jpg, gif eller flash format. Hvis du ikke vet hvordan man lager bannere eller animasjoner hjelper vi deg mer enn gjerne.

Priser avhenger av trafikken på hver enkelt seksjonon. Våre seksjoner er:

Vennligst kontakt oss på post@megafon.net for informasjon om priser og anbefalte annonseløsninger.

Linker | Bolig | Tjenester | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss
Copyright 2008 - 2019 Megafon