Madrid   Barcelona

Alicante - Spania

Alicante ligger på østkysten av Spania, i det som kalles Costa Blanca. Området rundt Alicante kalles for Costa Blanca og er meget populær blant nordmenn som vil kjøpe seg bolig i Spania. Økonomien er først og fremst basert på turisme og 15% av de registrerte innbyggerne er av ikke-spansk opprinnelse. Området har et mildt klima med lite nedbør. Gjennomsnittstemperaturen i August er 25,5 grader og i Januar er gjennomsnittstemperaturen 11,5 grader. Alicante er hovedstaden i provinsen Alicante, som inkluderer de populære feriebyene Albir, Alfaz del Pi, Elche, Torrevieja, Villajoyosa og Benidorm.

Severdigheter i Alicante

For å få et overblikk over byen kan det være greit å bruke turistbussen som tilbyr hopp-av hopp-på billett for en hel dag. En av de mest populære severdighetene er slottet Santa Bárbara, som har alt du forventer av et gammelt slott. Alicante har mange grønne områder og mange flotte parker. De to beste parkene i byen heter Canalejas og El Palmeral. Du må også besøke havneområdet - marinaen, der det finnes masse flotte restauranter og barer.

Feriebolig i Alicante

Et alternativ til å bo på hotell er å leie leilighet eller hus mens du er på ferie i Alicante. Mange foretrekker dette fordi det gir en større komfort ved at man har et eget kjøkken der man kan tilberede sine egne måltider.

Mange nordmenn eier leilighet eller hus i Alicante som de leier ut på ukesbasis til andre ferierende nordmenn. Det finnes mange steder du kan finne slike boliger for korttidsleie, men et bra nettsted du kan lete på er www.spaniaferiebolig.comPromenaden i Alicante

Alicantes hjerte er promenaden La Explanada de España som strekker seg rundt havna. Alle som har vært i Spania vet at Spanske familier elsker å ta seg en spasertur på kveldene og på søndag ettermiddag. Langs hele promenaden finner du kaféer og små salgsboder.

Blant fritidsaktivitetene som finnes i Alicante er fallskjermhopping, golf, dykking og selvsagt vannsport i alle mulige former. Området rundt byen har en rekke fjell og daler som passer perfekt for fjellturer.

Spanskkurs i Alicante

Dersom du ønsker å lære deg spansk fra grunnen av eller dersom du ønsker å forbedre dine spanskkunnskaper, så er Alicante et ypperlig valg. Fordelen med å ta et spanskkurs i Alicante er at du får praktisert dine spanskkunnskaper på fritiden din.

http://basicspanishclasses.com finner du spanskkurs i Alicante og mange andre byer i Spania.

 

Alicante bell tower

Linker | Nyheter | Bolig | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon