Madrid   Barcelona

Aktiviteter i Madrid

For de som ikke synes at kunstmuseer og historiske bygninger er så spennende, så finnes det en masse spennende aktiviteter i Madrid som passer både for barnefamilier og alle andre turister. Madrid har masse flotte parker som i seg selv er flotte turistattraksjonen og en av disse parkene er en av Madrids mest spennende attraksjoner. Vi lister her opp 10 forslag til aktiviteter for din ferie i Madrid.

megafon.net fraskriver seg ethvert ansvar for endringer i åpningstider og inngangspriser. Husk alltid å sjekke åpningstider under festivaler og på helligdager.

Zoo Aquarium Madrid

Madrid Zoo
Madrids dyrehage og akvarium med mer enn 4.000 dyr og 35 akvarier. Spennende og lærerike utstillinger både for store og små. I aviariet får du se frittflygende rovfugler. Husk å få med deg det spektakulære delfinshowet.

Åpningstider: Åpningstidene varierer innenfor sesong og ukedager. Sjekk dyrehagens websider for åpningstider.
Inngang: 22,95 €
Web: zoomadrid.com
Kart: Åpne i Google maps

 

Parque de Atracciones

Madrid TivoliFornøyelsespark med mer enn 40 attraksjoner for alle aldre. Her er det berg- og dalbaner, tømmerrenne og karuseller. Du kan rafte, ta en båttur eller oppleve trylleshow.

Åpningstider: Åpningstidene varierer innenfor sesong og ukedager. Sjekk parkens websider for åpningstider.
Inngang: 31,90 €. Rabatter ved bestilling online
Web: parquedeatracciones.es
Kart: Åpne i Google maps

 

Faunia

Vitenskapspark med forskjellige økosystemer der man kan komme veldig nært innpå dyrene. Her finner du pattedyr, amfibier, reptiler, fisker, fugler, insekter og edderkopper i sine naturlige omgivelser.

Åpningstider: Åpningstidene varierer innenfor sesong og ukedager. Sjekk parkens websider for åpningstider.
Inngang: 25,45 €. Rabatter ved bestilling online
Web: faunia.es
Kart: Åpne i Google maps

Warner Brothers Park

Warner Brothers Park MadridBesøk Gotham City, Metropolis, tegneseriebyen, det ville vesten og mange andre spennende miljøer. Berg og dalbaner som gir et skikkelig magasug, karuseller og masse spennende opplevelser for barn i alle aldre.

Åpningstider: Parken åpner 11.30, men stenger på forskjellige tidspunkt avhengig av sesong. Sjekk parkens websider for åpningstider.
Inngang: 39,90 €. Rabatter ved bestilling online.
Web: parquewarner.com
Kart: Åpne i Google maps

Madrid Snowzone

Xanadú

Snøpark med skiområde, akebakke, minigolf, skiskole og snowboardskole. Tilknyttet et stort kjøpesenter med butikker, restauranter kinoer og bowlinghall. Utleie av skiutstyr og skiklær.

Åpningstider: Desember-februar: Man-søn 10-24. Mars-november: Søndag-torsdag 10-22. Fredag-lørdag 10-24.
Inngang: 1 time 22 €. Dagspass 36 €. Sjekk websidene for priser på aktiviteter og utleie av utstyr.
Web: madridsnowzone.com
Kart: Åpne i Google maps

Aquópolis

Madrids vannpark med masse morsomme vannsklier, bølgebasseng, vannvolleyball-baner, plaskebasseng for de minste, kafeer og restauranter.

Åpningstider: Åpningstidene varierer innenfor sesong og ukedager. Sjekk parkens websider for åpningstider.
Inngang: 20,90 €
Web: aquopolis.es
Kart: Åpne i Google maps

Tren de la Fresa

Jordbærtoget som trekkes av et damplokomotiv er en levende utstilling av den første toglinjen i Madrid som ble åpnet i 1850. Skuespillere i gammeldagse kostymer går rundt med jordbærkurver og deler ut jordbær. Avgang fra togstasjonen Madrid Principe pio. Toget går til Aranjuez, en by med et kongelig palass utenfor Madrid med et nydelig parkområde som ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2001.

Åpningstider: Januar-mai Mandag-fredag 0930-1500. Fredag-søndag 1000-2000. Juni-september 1000-1500. Stengt 1.januar, 6. januar og 25. desember.
Inngang: Voksne 30 €. Barn 15 €
Web: museodelferrocarril.org
Kart: Åpne i Google maps

Parque de Retiro

Parque de Retiro MadridMidt i sentrum av Madrid ligger Parque de Retiro, en av de flotteste parkene i Madrid. Madrids beboere bruker denne parken flittig og her er det barokke statuer, fontener, dammer, lystslott og franske hager. Ved innsjøen Estanque kan man man leie robåt. Rundt om i parken er det små kiosker der man kan kjøpe forfriskninger. På søndager skjer det alltid mye i parken som passer for familier. Da er det dukketeater, pantomimeartister, gjøglere, sirkusopptredener og mye mer.

Åpningstider: April-september 0600-2400. Oktober-mars 0600-2200
Inngang: Gratis adgang
Web: esmadrid.com
Kart: Åpne i Google maps

Teleférico Madrid

Teleférico og Casa de Campo

Kabelbanen opp til Casa de Campo med fantastisk utsikt over byen. Kabelbanen starter i Parque del Oeste som ligger vest for madrid sentrum. Casa del Campo er Madrids største park og her ligger også Parque de Atracciones og Madrids dyrehage, Parque Zoologico. Begge ligger i gangavstand fra kabelstasjonen. Det er mange spanske familier som tilbringer dagen i denne parken og det er masse stier som er perfekte for spaserturer, løping og sykling. Ved stasjonen i Casa de Campo er det en restaurant og det er en utendørs og en innendørs lekeplass der. Casa de Campo var en gang kongefamiliens jaktmarker og er du heldig kan du se ville rådyr og kaniner i parken.

Åpningstider: 09-14 og 15-18
Inngang: 5,9€
Web: teleferico.com
Kartplassering Stasjon Parque del Oeste: Åpne i Google maps
Kartplassering Stasjon Casa del Campo: Åpne i Google maps

Festivaler i Madrid

Les mer om fiestaer i Madrid her: http://www.gomadrid.com/fiestas/madrid-fiestas.html

 

Les mer om Madrid

Nyttige artikler med informasjon om Madrid

 

Caser SegurosMadrid er Spanias mest besøkte turistdestinasjon og den 4. mest besøkte byen i Europa. Rundt 7 millioner turister besøker Madrid hvert år for å oppleve kongepalasset, museene og alle de andre monumentale bygningene i Madrid sentrum. Madrid besøkes også av mange fotballfans som vil se Real Madrid spille i den spanske "La Liga".

Med sine 3,2 millioner innbyggere, er Madrid den største byen i Spania og den tredje største byen i Europa etter London og Berlin. Sammen med sine nærmeste tettsteder består befolkningen av ca 6,5 millioner innbyggere. Madrid er Spanias finansielle og kulturelle sentrum. Mange store spanske bedrifter har sitt hovedkontor her og byen består av en blanding av gammel og ny arkitektur.

Linker | Nyheter | Reise | Bolig | Nettstedkart | Personvern | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon