Madrid   Barcelona

1881 - Sterkt varemerke med kontor i Spania

Det massive røde kontorbygget i hjertet av Fuengirola er et sentralt samlingspunkt for skandinaver på Costa Del Sol og domineres i hovedsak av Svenske og Norske bedrifter som har valgt å etablere seg i Spania. Av alle callsenterne som jobber side ved side her er nok 1881 det mest iøyenfallende navnet. Det er nemlig et av Norges største varemerker, en opplysningstjeneste der alt fra små bedrifter til store konsern kjøper ulike typer medieløsninger.

Veletablert Salgsorganisasjon på Solkysten

Kontoret har eksistert i Fuengirola siden 2005 og har alltid hatt 1881 som sin største oppdragsgiver. Her sitter en glad og motivert gjeng med ambisiøse selgere og ringer rundt til ulike norske bedrifter for å tilby markedsføringsløsninger. Selvsikkerheten i selgerens stemme under hver samtale ligger i at man representerer et av Norges sterkeste varemerker.

Salgsleder Hans-Peter Dalen vil understreke forskjellen mellom å selge til privatpersoner og bedrifter. "Selger man til bedrifter forholder man seg mer profesjonelt. Det er dialog i stedet for monolog som kjennetegner bedriftssalg. Det gjør hverdagen langt mer spennende"

B2B

Å jobbe Business to business, eller B2B, byr stadig på variasjon. Som selger er man alltid på jakt etter nye bedrifter – ingen er for små, for store eller for nisjepregede. Dialogen som holdes med kunden under hver samtale er unik, og hver løsning som tilbys er skreddersydd. Selgerne på 1881 har med stor suksess tatt seg av både småbedrifter og store konsern gjennom mange år.
1881 Salgsteamet

Arbeidstidene er 8-16, mandag til fredag. Som selger velger man mellom garantiprovisjon eller ren provisjon. Når man jobber på ren provisjon er det ikke mye man behøver å selge for å komme opp i garantiprovisjon. I starten er det ofte en trygghet å ha garantiprovisjonen som en sikkerhet før man går over til ren provisjon hvor de virkelig store pengene ligger og venter.

I første rekke søker 1881 ansatte i aldersgruppen 25-50 år, men Lars Abrahamsen mener at det fins salgstalenter i alle aldre. På vårt kontor i dag er aldersspennet fra 24 til 47 år. Her kan alle lykkes om man gjør sitt beste. Det er heller ikke noe krav om å være norsk; svensktalende personer er like velkomne.

Som på alle skandinaviske arbeidsplasser preges også arbeidmiljøet på 1881 av varmen og vennskapet som holder sammen den norske kolonien i Spania. Medarbeiderne forteller gjerne om fellesskapet som de ble møtt av når de flyttet ned hit, og om hvordan familieånden er en sterk trivselsfaktor. Når de blir spurt om hvilket råd de har å gi til nye jobbsøkere er svaret det samme: Kom ned og prøv. Det er en erfaring for livet.

Les stillingsannonse for 1881 her...

 

Rikke, 1881 i Spania

Rikke

25 år, Tønsberg
Jeg kom Fuengirola i april i år for å jobbe på 1881. Fuengirola er en veldig bra by å bo i, midt i mellom Málaga og Marbella og full av trivelige mennesker. Jeg fikk vite om jobben gjennom ei venninne som jeg ble kjent med på den Dominikanske republikken når jeg var der og studerte.

Jeg sendte inn søknad og fikk gjennomføre jobbintervjuet over telefon. Jeg rakk bare å være hjemme i Norge 24 timer (!) etter ankomst fra i Karibien før flyet gikk ned til den spanske solkysten. Jeg trives veldig bra med jobben. Den er kul, spennende, frustrerende og utviklende.

Av kollegaene får vi vite at Rikke er dyktig i jobben og har høye ambisjoner. Neste år skal jeg bli ”Årets selger” sier hun. Og med mine dyktige sjefer, teamleadere og kollegaer i ryggen kommer jeg sikkert til å oppnå det!

 

 

Kaia, 1881 i Spania

Kaia

23 år, Oslo
Jeg hadde jobbet med telefonsalg i København i 1,5 år men ville videre ut i verden og søkte på internett etter jobb i utlandet. Via megafon.net fant jeg annonsen om jobben på 1881, som jeg søkte på og fikk. Etter telefonintervjuet var jeg klar for å reise til solen. Jeg kom til Fuengirola i september 2014 og har jobbet på 1881 siden den gangen.

Her trives jeg utmerket og jeg elsker jobben og de utfordringene som den byr på. Man må pushe seg selv for hele tiden for å bli bedre og jeg anbefaler alle som vil å prøve denne jobben. Her i Fuengirola trives jeg veldig bra. Det er en flott by som har alt. Málaga liker jeg også svært godt og dit kommer man enkelt med lokaltoget som tar ca 40 minutter.

 

Framtiden tar jeg som den kommer. For øyeblikket blir jeg her men jeg har planer om å studere for å bli Eventarrangør. 

Den Norske Skolen Malaga

September i Fuengirola

Oktober i Fuengirola

Feria de Pueblos

Badeland

Mijas Pueblo

Linker | Nyheter | Tjenester | Bolig | Nettstedkart | Annonsere | Kontakt oss

Copyright 2008 - 2019 Megafon